Fokus områder

Her er en udsnit af hvad vi går og laver. 

Men tøv ikke spørge om dit specielt projekt det kan vi helt sikker nok klare også.

Hvad vi kan - 9 fokusområder i skyhawk

Video og Billeder

Billeder og video bruges i mange projekter. Det kunne være i byggeprojekter som dokumentation, men også som egentlige produktioner til reklamefilm, TV eller film.


Alt afhængigt af hvilket projekt der er tale om, vil vi anbefale at vi bruge forskellige droner. Til f.eks en produktion af en reklamefilm ville vi anbefale vores DJI Inspire 2 drone, hvor vi sætter vores Zenmuse X5S kamera på. Det gør at vi kan filme i 5,2K raw og tage 20,8 MP billeder. Der er en grund til at denne drone bliver kaldt Hollywood dronen, da den er med til at filme i alle de større filmproduktioner.


Skyhawk er mestre i at finde de gode vinkler og sider af hvad der skal filmes eller tages billeder af, men vi er heller ikke mere trekantede end  at hvis I har lagt jer fast på noget, så gør vi da bare det.


Lad os høre om jeres planer og projekter, så vi kan finde ud af om vi også kan hjælpe jer.


Opmåling

Opmåling kan være flere ting, har I en større masse, det kunne f.eks være jord som skal flyttes, så måler vi den gerne op for jer og med 2 kg nøjagtighed kan vi sige hvor meget massen vejer. Dette kan bruges til at beregne f.eks hvor mange vognlæs der skal til at flytte massen.


En anden slags opmåling kunne være opmåling af arealer f.eks marker, skov eller kyst arealer til dokumentation hvis der f.eks skal udstykkes eller laves om.


Et område der er i stor vækst i øjeblikket er brug af droner i landbruget. Vi kan gå ind på den enkelte afgrøde og vurdere, ud fra givne parametre, om der skal spr


Opmåling er mange ting og bruges til mange opgaver, men ring eller skriv til os i dag, så tager vi en uforpligtende samtale.


Inspektion

Inspektioner af bygninger, inspektioner af byggepladser, inspektioner af vindmøller - mulighederne er utallige, men Skyhawk kan dem alle. Ikke alene har vi state-of-the-art hardware til at udføre inspektionerne med, men vi bruger også kun det nyeste software på markedet der garanterer de bedste resultater.


Derudover er det at bruge droner til inspektion utroligt cost-effektivt, så virksomheden med stor sandsynlighed vil kunne spare mange penge på denne metode.


Vi er selvfølgeligt GWO certificeret til at kunne arbejde med vindmøller både onshore og offshore.


Ring eller skriv til os i dag, så finder vi en løsning på din inspektionsopgave.

Punktskyer

Med punktskyer kan vi opbygge f.eks bygninger og andre konstruktioner ved hjælp af flere millioner punkter. Dette bruges meget i byggebranchen, men andre brancher kunne også godt have gavn af denne teknologi.


Når man har opbygget sin punktskymodel kan man gå ind på hvert punkt og moderere denne, således at man kan udbygge sin struktur, fjerne noget fra strukturen eller ændre på strukturen.


Man kan se på punktskyer som en digital opbygning af modellens skruktur.


Vi vil meget gerne fortælle mere om punktskyer, så kontakt os endeligt for at høre nærmere.

Uden drone

SkyHawk er en droneoperatør virksomhed, men vi kan dog også nogle ting uden drone. Med vores Osmo + tager vi perfekte billeder og video uden rystelser. Når man går eller løber med et kamera vil der altid komme rystelser, men med Osmo + stabiliserer man billedet og undgår disse. 


Derudover kan vi også tage 360 graders panorama billeder og video af f.eks et rum eller et areal ved at placere Osmo + på et tripod og automatisk lade den tage det ønskede format.


Ønsker du at vide mere om dette, så kontakt os via knappen herunder.


Geoslamming

Med geoslamming kan vi også indedørs opbygge punktskyer. 


Geoslamming bruges primært i byggebranchen og i forbindelse med landmåling.


SkyHawk bruger en laser-geoslammer, så igen er udstyret state-of-the-art, så man også kan forvente et perfekt resultat.


For at høre mere om mulighederne for geoslamming skal du bare kontakte os.

Overvågning og sikkerhed

Droner er perfekte at bruge i forbindelse med overvågning og sikkerhed. Dette kunne være sikkerhed ved koncerter eller festivaller eller overvågning af høj risiko møder og lignende.


Med vores termiske kamera kan vi også overvåge om natten, hvor det ellers kan være mere vanskeligt at sikre områder. 


Vi kan også relativt hurtigt overvåge store områder, og vi kan sende live videofeed i op til 2 km radius. Det vil sige, at vi kan sende live feed til jeres sikkerheds repræsentant som derved kan lave en trusselsvurdering.


I forbindelse med større arrangementer kan dronens kamera og video også bruges som dokumentation, og da dronen automatisk logger al aktivitet kan man også se hvor det har været på et givent tidspunkt. Derudover er dronerne ekstremt hurtige, så hvis der sker noget kan de være på stedet med det samme.


Vil du høre mere om mulighederne for at bruge droner i forbindelse med sikkerhed og overvågning så kontakt os via knappen nedenunder. 


Termiske infrarøde målinger

Alt har en varmemåling, om det er et menneske eller en bygning kan vi måle varme, dette kaldes en termisk måling.


Termiske måling bruges i mange forskellige brancher lige fra byggebranchen over i sikkerhedsbranchen. 


SkyHawk bruger Zenmuse XT termiske infrarød termisk kamera, som er det bedste termisk infrarøde kamera på markedet til droner.


Vi kan med Termisk infrarødt kamera simpelhen se, hvad man ikke kan se med det blotte øje, f.eks om isolering er lagt godt nok i en bygning eller om hvor der er en skade på en varmeledning over til at se mennesker i mørket om natten.


Vi har et væld af muligheder for brugen af termisk infrarødt kamera, så kontakt os idag for at høre mere.

3-D Mapping og modeller

Med 3-D mappen eller modellering kan vi lave et 3-D kort af hele det areal der ønskes.


Det betyder I kan se detaljer omkring arealet som måske ikke er visuelle til det blotte øje. Derudover kan man også se højdeforskelle og meget mere.


Vi arbejder med et højteknologisk software der gør det muligt at lave 3-D modelleringer i meget høj kvalitet.


Med en 3-D model kan I se hvor man eventuelt kan udbygge eller tage en eventuel kunde med rundt i jeres visioner omkring arealet.


3-D kan utroligt meget og kontakt os for at høre mere om dette, og de uanede muligheder denne teknologi har.