Om os

Hvem er vi?

Vi elsker droner - SkyHawk er lavet ud fra den devise, at vores profession også er vores hobby og lidenskab. Dette kombineret med den nyeste teknologi på både hardware og software tror vi på giver det absolut bedste produkt til vores kunder.


SkyHawk har over 1000 flyvetimer bag sig, og er selvfølgeligt fuldt certificerede dronepiloter af trafik- og byggestyrelsen med alle tilladelser til både at flyve med droner op til 24kg og natflyvning. Derudover er vi fuldt certificerede i GWO til både onshore og offshore arbejde i vindmøllebranchen eller hvis der skal arbejdes på sø eller hav.


SkyHawk har i vores droneflåde mange forskellige droner til rådighed, og flere kommer til hele tiden lige fra de mindste droner til de helt store droner med stor bærekapacitet.


Vi arbejder ud fra den teori, at intet er umuligt, så vi hører meget gerne omkring jeres opgave, og tager gerne en kop kaffe med jer om den.

 

Vi opererer i hele Danmark, så uanset hvor opgaven er, skal vi nok løse den.


Hvad laver vi?


SkyHawk er en full-service droneoperatør partner, og vores arbejdsopgaver spænder vidt fra fotogrammetri, analyse af termiske optagelser og punktopbygning af bygninger til billeder og video i 5K opløsning.


Vi følger den teknologiske udvikling tæt, og har flere samarbejder med udviklingsvirksomheder på både software og hardware.


Desuden uddanner vi vores drone-førerer løbende, så vi altid er med på de nyeste teknikker og trends i markedet. Derudover fornyer hele tiden vores tilladelser og certifikater så alt til enhver tid er up-to-date.

Derfor


Hvis du vil have en samarbejdspartner, der er innovativ, proaktiv og med helt fremme i den teknologiske udvikling, er alt hvad du skal gøre, at kontakte os med din opgave.

 

Drone teknologi kan meget mere end man tror, så hvad enten om opgaven er stor eller lille hører vi gerne om den, så vi kan tage et uforpligtende møde omkring hvordan den skal løses.