Droner og Hardware

DJI Mavic PRO

 

DJI Mavic PRO er SkyHawks mindste drone, men ikke destro mindre en meget kraftig en af slagsen.


Med 4K kamera i en 3-akslet gimbal og en tophastighed på ikke mindre end 64 km/t, samt ikke mindre end 24 højperformende computerkerner der søger for sikkerhed og stabilitet, står denne drone ikke tilbage, når de forskellige opgaver skal løses.


Denne kompakte drone er perfekt til mange forskellige inspektionsopgaver, billedopgaver, video og meget mere.


Hvis du vil vide mere om hvad og hvordan vi bruger DJI Mavic PRO så giv os et kald i dag.

DJI Inspire 2 X5S Pro-Res


DJI Inspire 2 er SkyHawks stolthed. Blandt andet DJI Inspire 2's  

evne til at optage video i 5,2K (4,2 Gbps) i DNG RAW-format Apple ProRes og tilbyder endnu mere frihed til efterredigering.


Et nyt billedbehandlingssystem, kaldet CineCore 2.0 er integreret dronen, der tillader den at behandle store filer. hurtigere. 


DJI Inspire 2 er udstyret med et FPV kamera(First Person View) på næsen, der er stabiliseret på to akser. Piloten kan derfor let navigere og kameraeoperatøren kan fokusere på positionen af kameraet til optagelserne uden at piloten mister orienteringen. 


Selvfølgeligt har SkyHawk også den helt store batteripakke til denne drone, således at det er muligt, at holde dronen i luften i længere tid ad gangen.


Alt i alt er dette en top-drone der passer til de fleste opgaver. Så kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende kop kaffe.


DJI Matrice 210 RTK

 

DJI Matrice 210 RTK er SkyHawks flagskib når det omhandler inspektioner og opmåling.


Med sit kraftige Zenmuse XT termiske infarøde kamera er denne drone udrustet med det bedste hardware på markedet. Derudover kan man køre med dual kamera, hvilket vil sige, at SkyHawk også koble Zenmuse X5S kamera på, så man udover termisk og infarød struktur også kan få video og billeder.


Matrice 210 RTK er bygget til inspektioner og opmålinger, og derved er den meget mindre følsom når det handler om vind og vejr.


Hos Skyhawk har vi selvfølgeligt også den store batteripakken til denne drone, så levetiden ikke er noget problem.


Derudover har vores DJI Marice 210 RTK et væld af ekstraudstyr såsom   Ground Controller / Osmo plus + / cendence controller / crystal sky monitor.


DJI Matrice 210 RTK kan bruges til et væld af opgaver, så kontakt os i dag for at få mere information.

DJI Matrice 600


DJI Matrice 600 er en af de mest stabile droner på markedet. Med sine 6 propeller står den rigtigt stabilt selv i stærk vind, hvor andre droner må give op.


Matrice 600 har en lasteydelse på 9KG, hvilket vil sige, at den kan lastes med hvilket som helst kamera, bare ophænget passer.


En fantastisk drone som egner sig enormt godt til inspektioner og opmålinger.


Kontakt os i dag for mere information omkring hvad DJI Matrice 600 kan bruges til.

Zenmuse X5S Kamera

Zenmuse X5S kameraet er et af de nyeste dronekameraer på markedet.


Zenmuse X5S kan tage billeder i hele 20,8 Mega Pixel og optage Raw video i imponerende 5,2K - Til sammenligning er den højeste opløsning man i øjeblikket kan få på sit TV 4K. Herudover kommer at Zenmuse X5S tager op til 60 frames per second!


Alt dette og meget mere gør, at med Zenmuse Z5S er du som kunde sikker på et godt resultat hver gang!


Kontakt os i dag hvis du har en opgave hvor du tænker at Zenmuse X5S kameraet vil være perfekt.

Zenmuse XT

Zenmuse XT giver udvidet fleksibilitet i forhold til almindelige  stationære termiske kameraer. Zenmuse XT egner sig blandt andet perfekt  til opgaver såsom:


 • Beredskab
 • Eftersøgning
 • Landbrug
 • Taginspektioner
 • Inspektion af ledninger
 • Solcelleinspektioner
 • Og meget mere.

DJIs Cendence Remote

Når kun det bedste er godt nok til at styre dronerne

DJIs Cendence Remote Controller er en professionel sender til styring af DJI Inspire 2 eller Matrice 210 Series fly. Fem analoge styringskanaler og ti brugerdefinerede knapper giver en fleksibel platform til præcise fly- og videokontroller. Cendence-controlleren er lige ud af kassen, kompatibel med CrystalSky-skærme takket være den medfølgende monteringskonsol. Desuden er controlleren designet til at være modulær til udskiftelige antenner og styrepind tilbehør. Hvis du foretrækker at bruge controlleren med din telefon eller tablet, kan du bruge en separat monteringsbeslag.

Skærm og Software

Vi køre primært med Crystel Sky monitor

Med DJI CrystalSky 7.85" High Brightness Monitor
1000 cd/m2
2048x1536 Resolution 
Kan vi udføre opgaven i selv det stærkeste sollys og de alle detaljer. 

Vi køre med flere skærme og helt kun Crystalsky skærme fra DJI 

First person View

Når film og billeder  skal være 120 % i orden. Bruger vores kamara mand fpv brilelr i HD opløsning med rækkevide op til 4 km 

teknik:

HD-tilstand: 1080p / 30fps: nær-felt uden forstyrrelse; 720p / 30fps: på lang rækkevidde eller med interferens; Glat tilstand: 720p / 60fps.

Brug Mavic Pro, strøm trådløst til 720p / 60fps og optag video på 720p / 120fps.

Zenmuse X4S

 VideoMaksimal videoopløsning5280 x 2972  pixelVideoopløsninger1920 x 1080,3840 x 2160,4096 x 2160  pixelUnderstøttede videofunktioner1080p,2160p  Maksimal frame rate60  fpsBilledformat4:3,16:9  Understøttede videoformaterMOV,MP4,RAW 

Osmo + 4K

 

 • Håndholdt 3-akset stabilisator
 • Video i 4K (4096 x 2160)
 • Billeder i 12MP JPEG eller DNG RAW
 • HD-streaming til smartphone
 • Mulighed for timelapse, slowmotion og panorama-billeder
 •  Osmo benytter samme kamera og stabiliseringsteknologi som DJIs droner og er derfor velfungerende som supplementsskud til dine droneoptagelser, hvor Osmoens video matcher godt op sammen med dronens kamera for en komplet video - både fra luften og fra jorden. 

PowerRay Wizard

PwerRay er en undervamd drone med utrolig billed kvallitet op til 4K optagelser. 12 Megapixel billed kvallitet . Streemer live billed feed tilbage til til land. 


Her er hvad den kan bruges til 

Skibs inspektion.

Havne inspektion. 

Live og marine inspektion.

og en masse andet kun fantasien sætter grænser for denne drone under vandet.